Od 1 kwietnia do 30 czerwca br. menu Restauracji Olimp, wypełni się na nowo sezonowymi produktami i daniami. Szefowie Kuchni przygotowali nowe menu oparte na świeżych warzywach i owocach jakimi cieszymy się wiosną i latem.

Zapraszamy na dania pełne zielonych warzyw – sałat, młodej kapusty, kalarepy, botwiny, porów i szpinaku z dodatkiem świeżych natek pietruszki, kolendry, szczypioru. Wiosna i początek lata to idealny czas na rzodkiewki, rabarbar, szparagi, młode marchewki i bób. Nie ominie Was sezon na truskawki – w naszym menu znajdziecie świeże owoce z dodatkiem bitej śmietany lub mascarpone. Z nami przywitacie czas młodych ziemniaków z masłem i koperkiem. Warto czekać na sezonowe przyjemności w menu Restauracji Olimp!

Wszystkie przepisy zostały przygotowane przez Szefów Kuchni Restauracji Olimp. Partnerem kampanii jest marka Fit& Easy.