Zimą SUBWAY® rozgrzewa dwiema nowościami – pożywnym subem Pulled Pork oraz kawą Pumpkin Spice Latte. Wyczesana wieprzowina i kompozycja aromatycznej kawy z dyniowym syropem to oferta sezonowa – dostępna do końca kwartału.

Na zimowe miesiące SUBWAY® proponuje pożywnego sandwicza z wieprzowiną gotowaną na wolnym ogniu. Dzięki takiemu sposobowi przygotowania Pulled Pork zyskuje charakterystyczny, pyszny smak, a mięso staje się tak kruche i delikatne, że rozpływa się w ustach. Smak sandwicza wzbogacą świeże warzywa oraz sos BBQ o dymnym aromacie.

W ostatnim kwartale roku SUBWAY® proponuje także rozgrzewającą kawę o dyniowym aromacie – Pumpkin Spice Latte. Nutom smakowym towarzyszy mieszanka korzennych przypraw.

Fani wyczesanej wieprzowiny oraz Pumpkin Spice Latte mogą odwiedzić profil SUBWAY® na Facebooku. Tam, obok informacji na temat nowych propozycji w menu, pojawią się konkursy, w których będzie można wygrać vouchery na nowy specjał w menu SUBWAY®.